Спорт

no alt

Срцето на Скопје ќе чука во ритамот на УЕФА Супер Купот

Неколкумесечните подготовки на Град Скопје за УЕФА Супер Купот се ближат кон својот крај. Денес Град Скопје, УЕФА, нејзините партнери и ФФМ почнаа со своите...

Култура